Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likt babylons



i sanden mellan havet och det tomma intet
lämnar jag orden

låter evigheten stilla deras längtan

i mina steg växer saltstoder
avbilder av min synd

likt babylons




Fri vers av kath
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-05-10 08:46



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
betyg tre för att du inte såg det fem om du dändrar
2006-05-11

  Hans w-art Westlund VIP
"i sanden mellan havet och det tomma intet
lämnar jag orden"

där hade du dikten...kanske skulle du ha skrivit länade...
2006-05-11

  PetraSally
oj - "i mina steg växer saltstoder..." - häftigt!
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath