Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


INSORGON

 

insidans mjukhet

svart sammet

 

sträv utsida river

svart sammet

 

känslorna stormar

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-10 22:10



Bookmark and Share


  Elias N. Lockne
Känslorna går upp i storm, när jag läser din varelse till text. Otroligt vackert!
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP