Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av hans westlund, \"vardagens ultimata uppenbarelse\"


det magiska rummet



när ytan spräcks
då jag dyker inunder
fångas min verklighet

av dina dofter
livets färger
och det magiska rummet

det vi alla lever i
för alltid




Fri vers av kath
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-11 07:47



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
fantastiskt att man kan inspirera :)
och du har lyckats med din text
älskar de första raderna

"när ytan spräcks
då jag dyker inunder"
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath