Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de som du söker i din längtan




som en dag utan slut
där stjärnor fick växa
så vill jag vara
bredvid dig

låta solen skina
på dina vingar

smeka såren
de som du söker
i din längtan






Fri vers av kath
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-05-11 08:29



Bookmark and Share


  DanSan
.

Gör ett försök . . .

att beröra dig igen . . .

älskade sysster . . .

min älskade vän . . .

vilken underbar kännsla

i denna dikt!!!

.
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath