Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senyruo


vilar


och jag sjunker nu
bortom dagens vett och sans

vilar med dina ord




Bunden vers (Haiku) av kath
Läst 153 gånger
Publicerad 2006-05-11 08:50



Bookmark and Share


  DanSan
.


mmMMmmmm

Den här smakar och . . .

ger styrka!!!

Wow . . . så bra skrivit!!!



.
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath