Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följer sinnets spets





när sommarnatten stillar alltets hjärta
böjer sig viljan
för en smekande vind

som följer sinnets spets
och förlorar oss i kärlek




Fri vers av kath
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-05-11 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath