Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Ninananonia


Jag ser

 

Havet böljar i dina ögon

kluckar i ditt hav

 

 smakar så i djupet av längtan

 

jag känner dig med tungan 

i hudens fukt droppar

och universum snurrar så

 

brusar som havet när vi älskar 

för du älskade

du är kärlekens hav



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-08-26 16:49



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vackert så man ryser i kärlekens hav!
2016-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert om att få vara i kärlekens hav...mycket fint...
2016-08-27

  Fem hjärtan VIP
Ljuvlig poesi!
2016-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2016-08-27

    ej medlem längre
Fina ord i trevlig ordning och vacker bild :)
2016-08-26

  Goraxy 89 Orion VIP
Tänk att få simma som en droppe i Kärlekens hav - Hur skulle det kännas? Och vilka skulle då vara förutsättningarna???
2016-08-26

  ULJO
Underbar poesi
2016-08-26

    ej medlem längre
Guldpoesi!
2016-08-26

  M:tin
Jag har längtat så efter din underbara och vackra poesi, du skriver så bra!!!!!!
2016-08-26

    ej medlem längre
Nina är tillbaka!!!
2016-08-26

  Alysse VIP
I snäckan brusar
kärlekens hav
där vågorna kysser
varje sten, varje ord
i din vackra dikt

2016-08-26

    ej medlem längre
kul att du är back on stage.
2016-08-26

    Dan Myrbeck
Och Välkommen tillbaka!
Drygt två månader är ju
ett bra tag..
2016-08-26

    Dan Myrbeck
Fint om mare
amore.
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP