Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där lek blir allvar






det bor en längtan
längst in i mig

den bär på bilder av dig
på en solvarm äng

där lek blir allvar




Fri vers av kath
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-05-11 18:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Känns lite ödesmättat...lite ängsligt...men är underbart att läsa...suga på varje ord och njuta....
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath