Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller bit för bit




det är bara en saknad
buren över evigheter
från ett land höljt i dunkel

och jag böjer mig över tiden
låter den spända strängen vila

följer mina tårar längs din ryggrad
när jag sänker min garde

faller bit för bit
då det sista skeppet lämnar natten





Fri vers av kath
Läst 168 gånger
Publicerad 2006-05-11 19:36



Bookmark and Share


  DanSan
.

Åhhh så starka rader . . .

"
faller bit för bit
då det sista skeppet lämnar natten"

Helt underbart skrivit!!!

så starkt och vackert . . .

.
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath