Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Hon finner sina ord

 

 

hon vaskar fram bokstäver

finner sina ordformler sanna

väntar in en meningsfullhet

i det oändliga tunnelbygget

pennan sluter om vita ark

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-30 13:34



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket bra skrivet!
2016-08-30

    Dan Myrbeck
Det är bättre att
vaska bokstäver
än att
vaska guld.

Stackars Noa, han hade bara en
ark - vi har många..
2016-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Din text passar exakt till hennes!
Bra skrivet båda två.
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP