Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DEN SVARTA FÅRAN

 

hon viker sig av smärta

lämnar allt för händerna

går sakta till sitt piano

spelar fram sin inre sång

 

i den svarta tidens bränder

skriker hon sorgen i kudden

berättar sagor för barnbarnen

kramar dem trygga och starka

 

vemodsfylld när de reser hem

finner hon sig glad att de kom

vinner sin tid åter i skogslunden

vandrar mot sina inre rötters ro

 

svaret på vad som finns där nere

vad som ikullkastar henne stundom

vem som kunde göra så emot henne

vad som gav henne smärta så våldsam

 

det finns inga svar bara nya frågor

som ställer sig i kö vid dagens rand

hon är stark självständig vet sitt bästa

hon skriver spelar sjunger lever nu

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-31 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP