Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

Du vidgar mina ord med tankar

ja tankar dem fulla med liv

 

med kärlek från din visdom

med skönhet från ditt hav

 

ditt hav av tankar av kärlek

för din själ är en ocean av liv

 

och liv är kärlek

 och jag är blott en droppe

i ditt mäktiga hav

 

jag vill vara i dig så

tills tidens slut

 

någon gång i oändligheten

någon gång i evigheten

 

kom ihåg 

jag vill älska dig då som nu

varje dag i evigheten 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-09-03 18:28



Bookmark and Share


    AA VIP
Stora passionerade ord. Så fin...
2017-03-07

  Bibbi VIP
Orden tränger djupt in.
2017-03-03

    Birgersdotter VIP
Så stort!
2016-10-05

  Karina"Kia"
Evighetens kärlek och så underbart vackert ödmjukt skrivet/beskrivet!

Vilken storartad dikt med mycket i det som kärlek bär inom sig..hjärtebra!
2016-09-10

    Dan Myrbeck
Så fin!
2016-09-05

    ej medlem längre
Ord som talar till alla sinnen.
2016-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt!
2016-09-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Du är droppen som i sig är hela oceanen. Oceanen är den Helighet som är jag och du som är allt, som är kärleken och livet.

Ordspråket på min författarsida av sufipoeten Yunus Emre som jag här gett min egen tolkning av.
Tack !
Bra skrivet av en okrönt prinsessa :)
2016-09-04

  ULJO
Mycket fint
2016-09-03

    Sefarge VIP
Så oerhört skört
och ödmjukt skaldat!
Förhoppningsvis:
"Den som söker
skall finna"
:)
2016-09-03

  M:tin
Vilken vacker kärleksdikt!!!!!!
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP