Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vi delar




formar natten i en dröm
viker mot vidare fält
där hästar följer mina spår

vilande i min längtan efter frihet och skydd
den vi delar




Fri vers av kath
Läst 206 gånger
Publicerad 2006-05-11 23:03



Bookmark and Share


  Per Rydberg
varm som en sommarnatts andedräkt!
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath