Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DETALJERNAS MAKARE

 

ser de små detaljerna

fäster dem vid duken

med penslarnas borst

fyllda med färgerna

som bjuder lyckan

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-06 11:01



Bookmark and Share


  M.Eta
Jag vill kalla dig fördetaljernas makare, med dina underbara konstverk.
2016-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Härlig kreativitet, med gott resultat!
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP