Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söker mellanrummet




ljuset färgar dig
när morgon återvänder

och mina ögon följer din skugga

söker mellanrummet
den där andetagen vilar






Fri vers av kath
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-05-12 07:46



Bookmark and Share


  Per Rydberg
vacker - läser och njuter!
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath