Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör oss







viskande tankar
under skira slöjor
naken hud
mot en varm bris
som täljer natten
gör oss till en del av den




Fri vers av kath
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-05-12 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath