Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kapar hårt





kapar hårt
klipper längtans tråd
manar mina steg till räta led

hälsar artigt
på mitt döda inre

övar framför spegeln
på de fraser jag förväntas kunna




Fri vers av kath
Läst 159 gånger
Publicerad 2006-05-12 08:25



Bookmark and Share


  K*
"hälsar artigt
på mitt döda inre

övar framför spegeln
på de fraser jag förväntas kunna"

verkligen bra beskrivning de två jagen man oftast har och bär på

hualigen ja .. många liksom jag lär känna igen sig kraftigt i denna "så-här-är-det- egentligen-dikt"
kanske därför ingen kommenterat den tidigare ... ?
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath