Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Himlen gråter blod


HJÄRTAT KÄNNER NÖDEN

 

när jag ser dem

som ingen av oss

kan känna beröra

på en tv-skärm nu

hjärtat känner nöden

förstår deras lidande

 

som vämjeliga monster

skapade ledarna ondska

bestialiska dåd till världen

födde de fram all denna smärta

slet livet ur alla dessa oskyldiga

lämnade dem att övergivna dö

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-12 23:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, djuren gör vad djur måste göra men människan i sina sämsta tappningar är en avskyvärd skapelse...
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP