Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


KANOTTUR

ska ta mig ut idag

under klarblå himmel

paddla sakta i lugna vatten

stryka kring strandbrynet

se världen som min egen

uppleva tystnadens skönhet




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-14 11:56



Bookmark and Share


  limerick
Kan tänka mig att det blev en härlig kanottur.
2016-11-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
********
*Plaska på*
*raska på*
*i de sköna*
* -nevatten då*
detta skulle ju *
alla få smaka på!*
***************
2016-09-14

    Dan Myrbeck
Jag önskar dig

kanotturtur!
2016-09-14

    Dan Myrbeck
Ja, ingen vet ju hur länge sommaren stannar..
2016-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Oh, vilken underbar dag!
2016-09-14

  M.Eta
Låter underbart rogivande!
2016-09-14

    ej medlem längre
begåvad idé, mycket, kan inspirera till nya poem...
2016-09-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Grattis till att du gör det !
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP