Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken

 

svaren jag borde givit dig
per autopilot
hade vittrat i magasinet
i mötet med din aura

murar föll och jag njöt
av haveriet
att stå naken inför dig
det ensamma alternativet

det var aldrig meningen
att gå förlorad
men läggandes pusslet
omsluts jag av doften


är du där




Fri vers av Ord
Läst 887 gånger
Publicerad 2006-05-12 16:04



Bookmark and Share


  Propella
Magisk är nog rätt ord.

"murar föll och jag njöt
av haveriet
att stå naken inför dig
det ensamma alternativet"

Detta är magi, men inte hokus pokus, utan ren och skär magi som sätter sig i hjärnan och sjunger lite.
2006-05-15

  Kajsabajsa
magiskt!

murar föll och jag njöt
av haveriet
att stå naken inför dig
det ensamma alternativet

Gillar!:-)K
2006-05-13

  sol
du är så underbar med dina ord
tränger genom verkligheten
och ut i sanningen

kärlek är inte tillräckligt.

omdöme: verkligheten
2006-05-13

  kärleksbarn
det var aldrig meningen
att gå förlorad

underbart!
och vilken fin bild du har!
2006-05-12

  Sanningsägaren VIP
den doftar av värme
hela din dikt
jag funderar på slutet
ska det vara omslöts eller omsluts?
sen det sista kursiva, underbart
och svaret är
Ja
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord