Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


MORGONRODNAD

 

svagt smeker den kalla brisen

frosten ligger tät över grönskan

morgonrodnad draperar himlen

grönfinken sjunger så intensivt

 

ynglingen springer till bussen

modern går raskt till förskolan 

barnet sjunger levande "let it go" 

från filmen "Frost" av Disney 

 

luften väntar på sin måndag nu

den skall fyllas med nya tag igen

radera ut minnen av helgens ro

sjunga sånger med säker stämma

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-19 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rytmiskt och förtröstansfullt om den nya veckans första dagrand...
2016-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Du målar fina morgonbilder med dina ord!
Ser, hör och känner.
2016-09-19

  Fem hjärtan VIP
Mycket fin och rofylld dikt!
2016-09-19

  Zandor
vilsamt...
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP