Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU BERÖR MED DIN NÄRVARO SÅ SOM DEN DU ÄR

 

ETT:

syrihop mig med stygn

den röda tråden följer 

från kärlekens nystan

din närvaro ger mig nu

 

TVÅ:

de små händernas vilja

stryker bort tårens sälta

glimmar solkatter i ögon

svarar leende samförstånd

 

TRE:

läser dina berörande inlägg

bevis för en livlig entusiasm

ord rymmer beröringspunkter

som framkallar ödmjuk vördnad

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-25 09:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så underbart det känns att vara levande bevis för att det goda segrar! Ni är alla underbara kreativa och starka! Tusen tack för er närvaro! Kramar allt gott en människa kan behöva till er alla! :) <3
2016-09-25

  Blått Norrsken VIP
Fint !!!!
Du är värd alla positiv response för du är en mästare i konst och kreativitet.

2016-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, varje stycke har sitt budskap!
2016-09-25

  Marianne Räf
BRA !! Heja dig!!!!!
2016-09-25

  Zandor
Fint...
2016-09-25

  Solstrale VIP
Måste säga tidigare talare är ett föredöme! Så mycket bejakande glädje du ger! Ödmjukaste tack!
2016-09-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att få läsa
text av vikt
även dikt, ord
få följa likt livets
bölja kan man bättre
dryck ner få skölja?
Tack Vännen!
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP