Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radioskugga

  

jo du borde kanske veta

att jag fortfarande putsar drottningakronan du gav mig

putsar på den tills den blänker

gnissel gnissel

jag borde väl tala om

 

men andra sidan får inte veta 

jag kan visst spela falskt nu för tiden gnissel

och jag har visst en sore spot för ackord

nu när du är natt och jag är bara dag

så jag ramlar igen uppför gömda trappor fulla av

gnissel gnissel

och nätterna låtsas

att strömmarna gör som dom vill 

 

men dagen och kronan faller med mässingsklang

det är för höga hertz för att nå fram

 

 




Fri vers av Elin S
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-05-13 14:56



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Speciell text det här. Jag känner förvirring och när man inte vill inse att tiderna man saknar är förbi. Gillar särskilt "att jag fortfarande putsar drottningakronan du gav mig" - så fenomenalt formulerat. Sorgligt men vackert.

/emma
2006-05-24

  swimsus@gmail.com
Som vanligt blandar du smarta ord med lite humor och sorg. En helt enkelt stålande kombination. Underbart skrivet helt enkelt!
2006-05-18

  Propella
Du vet om att jag dyrkar dig. Och inte blev det mindre efter den här. Jag undrar just vem det är som äger.
2006-05-15

  Daniel_78 VIP
jag gillar främst första och sista stycket, med kronan
och framför allat, men dagen och kronan faller med mässingsklang

knaster knaster, bzzzz
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S