Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi har alla behov av omsorg - vi kan vara starka när vi är svaga ... det kan vara därför vi ibland drar oss undan när vi mår dåligt för vi vill visa vi "kan själv" ... att söka hjälp är viktigt om man behöver ...


NÄR VI ÄR SVAGA BLIR VI STARKA

 

bli inte rädd om du faller

svaghet visar sig inte så

det är styrkan inom dig

som får dig att resa dig upp

 

bli inte rädd om du gråter

alla dina tårar slutar falla 

när du har samlat kraft igen

det visar du har en inre ledsagare

 

bli inte rädd om du bryter samman

det krävs styrka för att visa sig svag

låta manteln falla och klara sig själv

blotta sina känslor och ta itu med dem

 

bli inte rädd att någon ska lämnad dig ensam 

om du behöver gå närmre dem som står nära

be om hjälp för ingen vän kommer att överge dig 

minns att vännen finns där när du behöver 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-26 08:34



Bookmark and Share


  aol
Underbart sant skaldat, grep tag.
2017-10-28

    ej medlem längre
japp, i det svaga bor det starka... exellent!
2016-09-27

    Sefarge VIP
Sinnlig styrka
Därur människan
växer eller går under.!
Brinnande ord inuti!
:)
2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP