Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TORSDAG LUNCH

tankarna på

mitt i veckan

lill lördag

börjar avvecklas




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-28 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så kan det vara..ja... :)
2016-09-30

  Mr_Solstråle
En lång färd mot lördagsmys det blir så där som mitt i veckan =)
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP