Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TORSDAG KVÄLL

sömnen utfaller

infallet om onsdag

förvecklas 

tusentals får räknas

nu skiter vi i onsdag

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-28 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snärtigt välformat, spirituellt!
2016-09-30

  Mr_Solstråle
Nu blir det full fart mot fredag , med drag under galoscherna glider vi snabbt på såpade gator =)
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP