Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Jessica Hulkkonen på bilden är det jag själv,,, nyss förälskad i min nuvarande underbara LENNARTH


MIN STORM STORMAR STORMEN

 

vinden sjunger i trädkronan

den skriker i husknuten

vrålar mig i ansiktet

blåser bort mina anletsdrag

 

styrkan kastar ned min kropp

i den hårda skoningslösa marken

sliter totalt sönder mitt förnuft

 

mitt rop tystas i vindstyrkan

mitt skrik fastnar i halsen

mitt sista vrål blåser bort

 

jag stormar stormens öga

sticker ut stormens öga

min storm bevekar stormen

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-30 11:33



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Härligt skriver du i din stormande förälskelse.
2016-10-01

    ej medlem längre
..sa jag att det var vackert, jag säger nu då; en vacker dikt!! Tack.
2016-09-30

    ej medlem längre
härligt kraftfullt stycke där skivarn tar hål på blåstens öga och där dennes blåst tämjer den utvärtes blåsten...svag för sånt här, inget mumlande här inte, hög klar stämma, en orkanvind mot naturens lillputtvind känns det lite som...många poetiska hästkrafter dunkar genom raderna - brabrabra!! Tack. Applåder.
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP