Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt

Du sa hejdå till mig varje natt


men det ska inte vara hejdå



utan godnatt..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-05-13 05:37



Bookmark and Share


  _Qexa
OH hoh, LOVE. :D
Denna var HÅRD, direkt.
En smäll på käften nästan.
SKitbra, LOVE igen. :P :)
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet