Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska man ta chansen när man får den?

Har alltid velat resa till USA
i sommar får man chansen
men vågar man ta första steget?


Första steget ut i världen
resa ifrån lilla Sverige
till världens största land USA


Tillbinga ett helt år
med bad och sol
mellan rasterna vi har i skolan
men vad ska vi välja
harvard eller något helt annat?


Ska ätas snabbmat
inget som tar lång tid att laga
hur står amerikanerna ut
att äta snabbmat varje dag?


Att leva på bilen
åka med den vart man än ska
affären - dagis - ta ut pengar - hyra film
vart man än ska tar man bilen
varför kan man inte ta cyklen?


Frågan är vågar man ta chansen
när man väl har den framme
vad ska få en att inte åka
alla dessa funderar gör mig fundersam
vill åka men det finns alltid ett men..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-05-13 05:43



Bookmark and Share


  * Ammi *
mmm..väg för och emot! låter inte så lockande för mig iaf..snabbmat, avgaser osv men som sagt, låt ditt hjärta leda dig!
2006-05-15

    Keiju
Klart at man ska ta chansen när man får den!
Sjäv så jobbar jag som aupair i Usa just nu och trivs jättebra med det.
Det är det bästa jag någonsin gjort, visst jag har har hemlängtan och man saknar sin familj och sina vänner men det finns kvar när man kommer hem med.

Ta chansen att se dig om i världen, lär känna ett nytt land =)
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet