Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som när





som när gräset böjer sig
under nattens fukt
sökande skydd

vilar jag en stund
i dina ögon
sökande kärlek

i hänryckningens tid




Fri vers av kath
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-05-13 08:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhh så fin, återigen,
en öm bedjan och att bli älskad, på djupet....
2006-05-14

  rebecca d VIP
vackert
2006-05-13

    ej medlem längre
En fantastisk vacker text,
2006-05-13

  Anna H
Härligt stillsam, det tycker jag verkligen om! Att bara vara och känna att det känns naturligt att vara sådär nära, det är det största.
2006-05-13

    Bodil Sandberg
Underbart underbart!!!!!Poesi som förgyller stunden...
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath