Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SKÅLAR FYLLDA MED LIVGIVANDE

 

de gyllengula kantarellerna

smörstekta med salt peppar

oliverna med citronfyllning

nykokt plommonmarmelad

 

de tre livgivande skålarna

bereder känsla av livsglädje

på ett bord av patinerat trä

i ett hus i gammal bruksbygd

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-01 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP