Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÖSTKANTARELLER

 

Järbobygdens skogsmagi

ruvar evighets lycksalighet

höstkantarellernas kungarike

bjuder ett dukat smörgåsbord

fyller min korg till bredden

varje steg hem en tacksägelse




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-01 14:49



Bookmark and Share


  ULJO
vilken fullträff
2016-10-04

  Fem hjärtan VIP
Underbart!
2016-10-03

  Blått Norrsken VIP
Du skriver så underbart . Tack
2016-10-01

  Poeten Salvador VIP
Som en andlig upplevelse
2016-10-01

    ej medlem längre
Fint ju!
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP