Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längs .......




natten vilar nu
fågelns sång möter dag
längs vägens cirkel




Bunden vers (Haiku) av kath
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-05-13 09:27



Bookmark and Share


    Mejja
Andas liv, dessa små rader!
2006-05-14

  Per Rydberg
Skön text. Sista raden ger mig känslan av att världen äär inskriven i evigheten!
2006-05-13

  rebecca d VIP
lämnar en fin smak..
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath