Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild tecknad och text skriven under "öppenscen" på Tellus 2011-09-17 då Julia och Gustav Roth sjöng och spelade för oss...


TEXTEN LYFTER PÅ TELLUS (från öppenscen 17/9-11)

 

efter ord funna

känslor omsprungna

inom hjärtats kammare 

nerven ger sitt leende öga

ett inre skimmer

vibrerande i bröstkorgens skydd

 

spröda toner ljuva harmonier

gitarren spelar röster sjunger

allt inom mig som en gång svart var

lyfts av textens kraft

mer lycka i själen sprider mer ljus

 

har sprungit runt efter en fyrklöver

sjunger i mina sinnen förnimmer

en röd tråd av nåd förrinner

en strimma svartnad sot

 

inget kan mer än text som lyfter

på Tellus ge sådan bot

som att lyssna till

Julia och Gustav Roth 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-03 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
personligt givmilt, generöst, finfint!
2016-10-03

  Marianne Räf
Behaglig läsning.. Mkt Fint !!
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP