Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sockervadd.




Alistair - andra akten

 

om jag är fem och Alistair två högre 

måste oss i addition

vara en sagolik kombination

nu kammar jag prinsesslockar

och fäster diadem

han lade aldrig fotbojor av guld eller

andra handklovar vid mina fötter

bara de vackraste ord jag hört

 

så jag kammar lockar

och släpper in lite ljus

det här är din sagostund baby

det här är när jag älskar dig




Fri vers av Elin S
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-05-13 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S