Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DEN SOM INTE HAR INSIKT SAKNAR TOLKNINGSBAKGRUND

 

svart fårad ärrad

ansiktet vindpinat

anletsdragen hårda

 

inga ord att förmedla

tystnaden får tala nu




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-05 17:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Många
Åsikter
Finns.
Men färre
insikter.
Kanske
Måste
allt prövas
Först!
:)


2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP