Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale


växelström

 

svart eller vitt

inre skymningstid

når gränsens tak

ljuset flödar inåt

 

svart når mörkret

mörkerströmmar

silas genom kropp

rinner tystad utåt

 

omvandlingen

finner magnet

drar nu till sig

kroppens närhet

 

ömheten utväxlas

ömsesidigheten

växelverkar nu i

växelströmmen

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-15 21:10



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Ömsesidighet

Polariteter
Skapar liv i flöde

Tack!


2021-01-17

  DEvert
En tystad som många inte hör
2021-01-15

  Blomma-Stjärna VIP
läser och orden drar mig in i ömheten som utväxlas - växelströmmen -
det är som att komma hem
och vara väntad!
2021-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP