Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Dagens teckning ur vardagsboken


Svart eller vitt

 

inre skymningstid

når gränsens tak

ljuset flödar inåt

mörkerströmmar

 

silas genom kropp

rinner tysta utåt

omvandlingen

finner magnet

 

drar nu till sig

kroppens närhet

ömheten utväxlas

ömsesidigheten

 

växelverkar nu i

växelströmmen

blandar färgerna

culörerna gnistrar

 

levererar fredagsmys

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-10-07 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
talangfull poetissa...visar åter talangen i sina ordomslingrande skönhetsrader...
2016-10-10

  Blått Norrsken VIP
Jättefint!
Både text och bild som du gjort. Fantastiskt!!!! Stor är din talang.
2016-10-09

  Fem hjärtan VIP
Tycker om!
Fin teckning!
2016-10-07

    ej medlem längre
Smått genialisk i sin enkelhet.
2016-10-07

  Marianne Räf
Wow!! Den gillar jag!!!!! KRAM !
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP