Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR ETT ORD PÅ TUNGAN

 

det sitter ibland fast

mellan tänderna

eller så rullar jag det

mellan händerna

 

men dock ibland

har jag ett ord på tungan

som rungar gungar 

men det kommer aldrig ut

 

jag söker efter svar

alla svar jag har i dar

så ordet runt i munnen far

japp det var -

visst ordet dromedar

 

det lämnade munnen fel

gav mig ett fullständigt spel

jag skulle säga något bra

fick lägga benen på ryggen och dra

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-13 14:18



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Haha... Ja så där kan det bli ibland :-)
Härlig och rolig text!
2016-10-14

  Blått Norrsken VIP
Kul och bra skrivet.
2016-10-14

  Jeremiel
Det slipper jag att hoppas.
Nä, det hoppas jag att jag slipper :)
2016-10-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
I en fart allt
tycks så klart
sen gick det
snett, för vem
har det inte skett
men det sägs ju att
det bästa lärdom gett!
*******************


2016-10-13

  Bearded Bear
Åh. Känner igen mig....man vill säga något å så blir allt bara fel....fint träffsäkert.
2016-10-13

  Vågparet
Kul härlig text ;)
2016-10-13

    ej medlem längre
:)))

Känns bra att logga in och starta poesin med denna tycker jag...sprittande bubblande text, härligt!!
2016-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP