Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


till det vi förlorat som vi aldrig återfann


JAG HÖLL DIN HAND

 

jag höll din hand

det blev vinter 

 

sakta släppte taget

det blev vinter

 

tiden frös till is

istiden kom

 

handen din höll jag

det är vad jag minns

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-10-20 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra smärtsamma ord.
2016-10-24

  Eila
Så fantastiskt
2016-10-24

  Lars Hedlin
Oerhört starkt i känsla!
2016-10-22

  Marianne Räf
Vilket fint minne !
2016-10-22

  Bearded Bear
Oj...träffade mig som en pil i hjärtat. Sitter här lite tagen.Tack den var fin!!
2016-10-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Var det en frusen hand?
Fann du någon puls i den?
Var naglarna inåtböjda?
2016-10-21

    ej medlem längre
Du håller oss läsare i ett fast grepp och vi undrar: "Vem höll i din hand? Och förblev ni fästade till varann?

Så många frågor och så många känslor som Du lockar fram med din penna!

Härlig läsning...
2016-10-20

  ULJO
Så fint
2016-10-20

    ej medlem längre
finaste raderna...
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP