Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… ÄLGEN SPEGLAR SIG I SINA FORNA GLANSDAGAR


DU HAR BARA ETT NU

 

alltid nu

i all tid

är du

 

se dig om de finns där

de sekunder som varit

se dig om du finns här

i alla sekunder som farit

 

tiden reser

reser i nuet

liksom i duett

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-10-31 18:11



Bookmark and Share


  karinhj
fint om att stanna upp och se.
2016-11-01

  limerick
Fint fångad sanning - och våra selfies är ögonblicksbilder! Carpe diem!
2016-11-01

    ej medlem längre
Fint, finurligt filosofiskt och med en av dina vackra bilder! Gillas mycket.
2016-11-01

  Marianne Räf
Denna tycker jag mkt om. Den
påminner om tankar jag haft..
Om ens förhållande till tiden och
nuet: positivt, negativt, neutralt
eller halvneutralt. Som de 4
dygnstiderna -- eller årstiderna.
2016-10-31

  Öknens Ros VIP
att fånga ögonblicket innan det är förbi, att vara med i just den stunden.
2016-10-31

    ej medlem längre
..glömde säga att bilden är fantastiskt kreativ, mycket konstnärlig såsom jag i alla fall gillar bilder, underbar, vad kostar den?
2016-10-31

    ej medlem längre
gillar det här lite filosofiska, och mänskligt kluriga, och det sanna i sentensen att Nuet är faktiskt det enda vi har, och knappt det...
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP