Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POSTGÅNG

 

PostNord

blir snart

FrostNord

halkar fram

med posten

rätt in i

dörrposten




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-01 09:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt poetat!
2016-11-01

    Peter Söderqvist
Trevlig liten dikt.
2016-11-01

    frun
Gensvar missbruk beivras
2016-11-01

  Mr_Solstråle
Frostbitna kinder vi får om inte annat
Fast ont i huvet om man i dörrposten ramlar ;)
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP