Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… egenhändigt målad akvarell med saltteknik…


DET VITASTE VITA

 

strilar ur evighet

en urkrafts drömmar

ånyo förverkligad 

i den vitaste vita snö

 

vattenkristallen ensam

bildar i sig inget täcke

 

miljoner snökristallers matta

bäddar in oss i det vitaste av vita




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-01 19:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin!

Ett tips: Publicera en text om
saltteknik - jag tror många (inkl
jag själv) inte vet så mycket om
detta!
2016-11-03

  Stanley Rydell
Gillar denna vackra dikt för enkelheten i språket, bilderna som väcks, målningen i sin harmoni står inte ivägen för dikten, anknytningen mellan nuet och det tidlösa, rytmen. Stor dikt - fortsätt så i din egen ton!
2016-11-02

    Orkiden
Vacker tavla, vacker dikt.
2016-11-01

    ej medlem längre
saltteknik!
2016-11-01

    ej medlem längre
det är lätt att gå in i målningen och bli kvar där, jag uppskattar alltid bra målad, eller på annat sätt komponerad bild, vare sig det är acryl eller akvarell eller eller...
2016-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd vinterdikt med en underbar tavla därtill!
2016-11-01

  Mr_Solstråle
Får en verkligen att längta till en riktig vinter =) och bilden är så vacker =)
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP