Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… SOMMARMINNEN VAKAR ÖVER OSS MIN ÄLSKADE


-<3 faller in i din famn -<3

 

den svala nattens ro

mina drömmar rasa

dina andetag suckar

skorrar ljudligt högt

 

timmarna rusar in

vågen sköljer oss ut

mot en strimma ljus

femton famnar djupt

 

stranden är en klippa

du min famn i mörker

där avskedet avstannar

blir min enda räddning

 

du sömn av kärleksro

smeker dina anletsdrag

med ögonfröjdens lisa

sommarminnet vaknar

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-02 09:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sköna minnen vill man alltid bevara...så fint...
2016-11-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vaggas hit och dit
på färden följde
vi Dig en bit
Du fick till
en fin svit
på Ditt skriveri
fick jag mer aptit!
***************
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP