Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SNÖ FALLER SNÖ FALLER SNÖ

 

i dina ögon bärs jag

i din blick färdas jag

 

snö faller snö faller snö

 

du cyklar min själ

driver min kropp

 

snö faller snö faller snö

 

jag ska hålla dig varm

sända mig som ett brev

 

snö faller snö faller snö 

 

du ska dela mig till dig

du ska hålla mitt hjärta 

 

snö faller snö faller snö

 

vi ska gå nakna i kylan

vi ska förena oss i värme

 

snö faller snö faller snö

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-02 11:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint, så fint! Den börjar bra och fortsätter lika bra rakt igenom och jag älskar denna text.

"du cyklar min själ
driver min kropp"

Jag gillar upprepningen av

"snö faller snö faller snö"

Ja, jag gillar ju hela paketet!
2016-11-02

    ej medlem längre
den här är rena musiken:) mycket fin!
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP