Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale + dotter i samskapande…


UNDER SNÖN VILAR SOMMAREN I SIN BÄDD

 

markens madrass

mjuk och varm

gungar löven

stilla stilla stilla

 

snötäcket famnar

lindar lövlyckan

bäddar ömsint

ned sommaren




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-02 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fyrahänders pianomålning:)
2016-11-02

  Flicis VIP
Jo, det är snön som vi får se idag.
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP