Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egenhändig teckning avslöjande mitt namn


LÅT ORDEN FALLA LIKT DROPPAR

 

ordens former stavelser i ljus

skingrande mörkret

som faller mot oss

skingrar ordens 

kroppar likt

droppar

som

faller ned

i den vita mull

som en arketypisk rollfigur

vald till att sprida ljuset in i oss alla

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-04 17:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ovanligt med "-ande"-form... - bra.
2016-11-07

    ej medlem längre
klurigt konstnärligt annorlunda fint o-ortodoxt, kreativt, skapande, snyggt, fiffigt, bra, skönt, smart, alla tiders! Tack.
2016-11-05

  Marianne Räf
Andeljuset lånar ett fäste i vår
kropp och själ, "kliver av, förnäm, --
om hytten blir för obekväm !" <3
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP