Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


GODASTE MORGON

 

täcket värmer

kudden mjuk

luften kyler

 

ute väntar dagen

på att min gestalt

ska ta sin egen plats

 

brödet gröten

värmande dryck

tankarna vaknar

 

stegen tar mig fram

drar mig ut ur sömn

svingar in mig  i mig

 

dagen har plats för alla

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-07 07:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
där är den där urfina målningen igen eller en kompis till en annan målning som är snarlik denna...som jag sett förut, minns inte riktigt, men jag gillar den högt och rent! tack. texten tänkvärd därtill... tack.
2016-11-08

  Fem hjärtan VIP
Ja dagen har plats för alla..en skön dikt till morgonkaffet! Vacker bild därtill!
2016-11-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt underbart, både skriftat och målat om att börja dagen!
2016-11-07

  M.Eta
Fint beskrivet hur dagen börjar!
2016-11-07

  Marita Ohlquist VIP
Härligt när det sömniga jaget vaknar och hittar sin plats både inom och utom!
2016-11-07

    ej medlem längre
underbart, både bild och text, men som nästan alltid är en målning mer än en text för mig, inte sällan i alla fall, så också här... I like very much:) Applåder o bokis. Tack.
2016-11-07

  DavidM VIP
En text att vakna till.
"ute väntar dagen
på att min gestalt
ska ta sin egen plats"
Mycket bra.
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP