Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS NÅGOT TILL DIG

 

jag har skrivit

upplevt möten

med mitt innersta

 

du har tagit emot

sett ordens bygge

meningen med det

 

ett tack till dig

för att du läst mig




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-11-07 07:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack själv för dina läsvärda texter.
2016-11-09

  Fem hjärtan VIP
Tack för att jag får läsa dina fina alster!
2016-11-08

  Marianne Räf
Ja, tack så mkt för Poesin, -
- för att den finns !!!!!
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP