Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… akvarell/collage


VITT PÅ SVART MED AKVARELLENS MAGI

 

 

snö vit snö vit

svart himmel

asfalten täcks 

snö vit snö vit

 

akvarellfärgerna

flyter ut över nuet

vitt som det snövita

svarta färgen blöder

 

vitt kan ej fylla svart

du måste spara ut vitt

det vita snövita vita

går inte att övermåla

 

akvarellen inte som oljan

som kan flyta på vågen

akvarellen flyter in i vågen

fyller vitheten vått i vått

 

spara ut vitt på vitt 

snö vit snövitt vitt

när du plogar ytan

snö vit snö vit stråla

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-07 10:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
collage, mm. mums! tack.
2016-11-08

  Fem hjärtan VIP
Mycket fin och inspirerande dikt!
2016-11-08

  Öknens Ros VIP
så fint flyter både ord och färg.
2016-11-07

  Marianne Räf
Fint ! Å, du är en baddare på å
måla å göra collage! Beundransvärt !

2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP